Gyakran ismételt kérdések


Foglalás

Nem, szívesen látunk foglalás nélkül is. Hétvégén, valamint frekventált időszakokban azonban javasolt előre foglalni, hiszen ekkor csak elvétve akad szabad játékunk.

Nincs kötöttség, rendezvény (szülinap) esetén akár hónapokkal előre is lehetőség van foglalást tenni.

Igen, de a foglalt időpontot megelőző 24 órával korábban jelezd felénk elérhetőségeinken, ellenkező esetben a foglalás teljes összege felszámításra kerül.

A legtöbb ünnepnapon nyitva tartunk, az aktuális információért keress minket elérhetőséginken.

Fizetéshez használhatsz készpénzt, bankkártyát, valamint szép kártyát is. fizetési módok

Asztalaink száma korlátozott, így foglaláskor érdemes jelezni, ha játék után szívesen maradnátok még beszélgetni, italozni, esetleg étkezni. Asztal foglalása nem kötelező, ám pénteken és hétvégén érdemes jelezni felénk, mivel ilyenkor csak elvétve akad szabad asztal.

Nem, sajnos termünk a szabályozások értelmében nem fogadhat házikedvenceket.


Játékok

Természetesen! A bowling szabályai nagyon egyszerűek, pár perc alatt elsajátíthatók. Bowling golyóink különböző méretben (súlyban) elérhetők, így mindenki talál magának megfelelőt. 

Kifejezetten kezdők számára épített pályával is rendelkezünk, ez iránti igényedet kérlek jelezd foglaláskor.

A bowling pálya elején lévő fehér vonal mögött lézeres érzékelők találhatók, amelyek a pályára történő belépést figyelik. Amennyiben ‘F’ jelzés jelenik meg a képernyőn, úgy a beléptél a pályára.

Bowling pályáinkon a minimális korhatár 8 év.
Ennél fiatalabb vendégek nem használhatják pályáinkat a sérülésveszélyre való tekintettel.

Könnyített pálya esetén a bowling pálya szélén nem található golyóterelő vályú, minden gurítás bábút ér, így garantált a sikerélmény. Egy pályánk fixen könnyített, másik 2 pályát pedig szükség esetén pár pillanat alatt könnyítetté tudunk varázsolni.

A bowling cipők speciális kiképzésű cipők, amelyek csúszásgátló felülettel vannak ellátva. A balesetek megelőzése, valamint gurító rész tisztaságának biztosítása érdekében van szükség bowling cipők használatára.
A cipőket minden használat után baktériumölő fertőtlenítőszerrel kezeljük, így azok használata higiénikus.

Nem, saját szabadidőcipő/teremcipő/sportcipő viselése balesetveszélyes, ám amennyiben a bowling szerelmesei közé tartozol és van saját speciális bowling cipőd, azt természetesen használhatod.

Igen, a játék területén tartózkodó minden személynek – beleértve a kísérőket is – bowling cipő használata kötelező. Zokniban (esetleg mezítláb) közlekedni balesetveszélyes, nem higiénikus, no meg bowling cipőben várakozva semmi sem tarthat vissza, hogy bármelyik pillanatban beszállj egy körbe játszani. 😊

Ne aggódj, bowling cipőink 28-tól 50-es méretig érhetőek el termünkben.

Egy pályán maximum 6 fő tud játszani, illetve a pályához kialakított térben is maximum 6 fő tartózkodhat, több személyt felengedni nem tudunk. Kérjük, ezt vegyétek figyelembe a pálya foglalásakor.

Nem, foglalás módosítására az időpontot megelőző 24 óráig van lehetőség, helyben lemondani játékot nem tudtok, ilyen esetben a fel nem használt pályát is téríteni szükséges.

Nincs, ám amennyiben 4 főnél többen érkeztek kérjük jelezzétek felénk. Érdemes asztalt is foglalni nagyobb társaság esetében, mivel négynél többen az asztal körül nem fértek el kényelmesen, a szomszédos asztalon játszókkal zavarnátok egymást.


Rendezvények
Természetesen! Sőt, szülinapi akciónk keretében még kedvezményt és ajándékot is adunk. Bővebb információ itt érhető el.

Rendelkezünk különböző díszítő elemekkel, feliratos lufikkal, amelyeket igény szerint helyezünk el. Bővebb információért keress minket elérhetőségeinken.

Igen, de ebben az esetben az egy főre eső fogyasztásnak (étel, ital) a 2.000,- Ft-ot el kell érnie.


Ételek és italok

Vendégeink választhatnak a frissen sült lepényeink közül. Rendezvények esetén lehetőség van továbbá különböző melegtálak rendelésére is.

A melegtálak külső beszállító útján érkeznek hozzánk, így ezekre vonatkozó rendelést partnerünk konyhai telítettségének függvényében tudunk felvenni.

Bárunkban alkoholos és alkoholmentes italok, koktélok, turmixok és szezonális italok széles választékát kínáljuk.

Nem. A hatályos jogszabályi előírások rendkívül szigorúak a külső helyről származó ételek bevételére vonatkozóan, amik megkötik a mi kezeinket is. Egyetlen kivétel ez alól a rendezvényre érkező torta, lásd következő pont.

Nem. A hatályos szabályozások értelmében termünkbe ételt, valamint italt behozni nem lehet. Bárunk széles kínálattal vár benneteket, s a pezsgőre se lesz gondotok, ha igénybe veszitek születésnapi kedvezményünket

Igen. Fontos azonban, hogy a torta forrását számlával kell igazolni, így az csak cukrászdából származhat. Élelmiszerbiztonsági előírások (HACCP) miatt otthon készített torta nem hozható be!

Hűtési kapacitásunk azonban véges, így mindenképpen egyeztess velünk, jelezve a torta méretét is.


Szolgáltatások

Természetesen! A helyiség egész területén ingyenes vezeték nélküli internet kapcsolat érhető el. 

Igen, kiváló minőségű vetítő projektorral valamint vászonnal rendelkezünk. 


Hírlevél

A hírlevélből értesülhetsz aktuális akcióinkról, kedvezményeinkről, újdonságainkról. A feliratkozás semmilyen kötöttséggel nem jár.

Nem tömjük tele a postaládádat!

Csupán, néhány havonta számíthatsz tőlünk levélre.