Információk céges rendeléshez

A maximum befogadó képességünk 150 fő.

Első lépésként javasolt kitölteni az ajánlatkérő ívünket, így megfelelő ajánlatot adhatunk.
Második lépésként megrendelőlap kitöltése szükséges.

Csoportos foglalás esetén a foglalás lemondása 15 nappal a rendezvényt megelőzően lehetséges, ezt követően a játékok díját téríteni szükséges igénybe nem vett szolgáltatás esetén is. Minden esetben igyekszünk rugalmasan kezelni a módosításokat.

Termünkben lehetőség van meleg tálak rendelésére, valamint lepények fogyasztására is. Az ételekről külső beszállító útján gondoskodunk, így az ételrendelést minden esetében legkésőbb egy héttel a rendezvény előtt szükséges leadni felénk.

Nem, amennyiben a foglalás írásban, honlapunkon elérhető megrendelőlapon történt. Kérünk minden esetben ezen a platformon véglegesítsd foglalásotokat.

Előre bekészített italcsomag meghatározott értékben

Ebben az esetben meg kell adnotok az italra szánt összeget, valamint az italok fajtáját (üdítők/limonádék/borok/sörök/ciderek, stb), melyeket fogyasztani szeretnétek. Ezen információk birtokában kerül az italcsomag összeállításra, vegyesen a választott termékeket tartalmazva. A kikészített innivalók a foglalt asztalon várnak majd Benneteket, a társaság kedvére fogyaszthat belőle.

Plasztikkártya

Lehetőség van plasztikkártya igénylésére, mely egy feltölthető bankkártyaként használható termünkben. Minden kártyára az általatok meghatározott összeg kerül feltöltésre, mellyel mindenki kedvére italozhat és fizethet bárunkban (plasztikkártya használatkor a bárpultnál szükséges italt rendelni). A kártyák azonos, illetve eltérő összeggel is feltölthetők, a kívánt összeget a rendezvény előtt 5 nappal szükséges írásban meghatározni felénk. A plasztikkártya használatának nincs költsége, ám a kártyákat a rendezvény végén kérjük leadni munkatársainknak. Minden elveszett kártyáért 700,- Ft kerül felszámításra.

Közös, előre meghatározott összegű/korlátlan számla

Ebben az esetben a vezető által meghatározott összegig van lehetőség a csoport tagjainak italt rendelni bárunkban. A kikérhető italok köre korlátozható, mellyel kiküszöbölhető a keret gyors lemerítése.

Annak érdekében, hogy csupán csakis a csoport tagjai tudjanak italt rendelni a cég számlájára, egyen karszalagokat biztosítunk.

Igen, konferenciák és megbeszélések lebonyolítására lehetőség van termünk bérlésére, ám ez további egyeztetést igényel. Kérünk, vedd fel üzletvezetőnkkel a kapcsolatot a goldenbowling@goldenbowling.hu email címen.

Nem, termünk egy légterű, rendezvényteremmel nem rendelkezünk,ám 30 főig lehetőség van a csoport kisfokú elkülönítésére.